Gazeta ipocritilor

La inceputul acestei saptamani, Gazeta Sporturilor a anuntat cu litere mari cum ca Mitica “La puscarie” Dragomir si Mircea “Nasu” Sandu au primit niste scrisori “ciudate” nesemnate in care erau amenintati sa curete fotbalul romanesc.

Astazi dimineata, vreo 3 prieteni mi-au dat link spre gsp care fusese “spart”. Mesajul era ceva in genul “Acesta e un atac al nostru, al celor carora le pasa de sport… bla bla bla…. dati click AICI pentru a vedea cum se comporta fotbalistii de la nationala in vestiar…” Am dat click, de curiozitate. Era un film facut profesional cu vestiarul nationalei in care toti jucatorii isi faceau de cap si deodata intrau peste ei ziaristii de la gsp. Mi s-a facut greata cand am vazut secventa.

Nu va e rusine, presarilor, sa faceti idiotenia asta? Nu va dati seama ca in tara asta mai exista si oameni care gandesc si care inteleg ce se petrece? Credeti ca toti suntem niste maimute care tin cu steaua – echipa nationala?

IPOCRITILOR, voua va pasa de sport? Voi, care umpleti hartiile alea cu femei goale si cu scandaluri legate de familiile fotbalistilor? Voi, care pana sa moara, nu scriati nimic de Marian Cozma? Voi, care stati ca hienele dupa jucatori si dupa suporteri poate-poate o pica o stire de scandal? Voi, care dati “stiri” fara a avea confirmari de la surse? Voi, care dati vina pe faptele unor persoane fara nici un temei? Sunteti niste jigodii si va doresc zi de zi sa patiti si voi ceea ce le faceti altora, jeguri umane ce sunteti!

Saptamana trecuta a avut loc un concurs pentru biciclisti (profesionisti, amatori) – Prima Evadare. Singurele ziare in care s-a scris cate ceva despre acest eveniment au fost Cotidianul, Evenimentul Zilei si Adevarul. Stirea a fost prezentata pe scurt si la Antena 1 si ProTV. Unde erau atunci GSP, cei carora le pasa de sport? Unde erau cei de la ProSport? Va zic eu unde: erau la mese de restaurant impreuna cu Becali, Turcu, Borcea, Muresan, Copos si altii de teapa lor.

Suntem o natie jalnica. Meritam din plin ceea ce avem.

hello