Despre mine

Am vazut lumina pentru prima oara pe 25 iulie 1977, in Vaslui. De-atunci si pana acum au trecut multi ani, multe lucruri frumoase si altele urate mi s-au intamplat. Dar ce ar fi viata fara unele sau altele?

Am trait in Vaslui 26 de ani, dupa care m-am hotarat sa ma mut in Bucuresti, cu un loc de munca mai bun si bani putin mai multi. A fost o perioada foarte frumoasa. Mi-am facut o gramada de prieteni pe care nu cred ca o sa-i uit vreodata. Am participat impreuna cu ei la multe meciuri, concerte, betii, distractii. Dar a venit si vremea sa plec din Bucuresti…

… si am ajuns in Brno, Cehia, chemat de un bun prieten, Adi. Si aici mi-am facut prieteni si ma simt bine, iar faptul ca orasul se afla aproape de Praga, Bratislava si Viena face ca totul sa fie si mai interesant.

Din 2006 sunt inapoi in Romania, in Bucuresti. Ma bucur la maxim de prieteni si de concerte. Meciurile lui Dinamo le-am lasat in trecut, pentru ca nu-mi mai ofera nici o satisfactie. Pe langa asta am destule bucurii si destule deziluzii. Le puteti gasi pe cele mai mari aici pe blog.

hello